Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2023 00:21 - Тайната на пирамидата Гунунг Паданг в Индонезия и нейните енергийни и оперативни връзки с пирамидите по света и с най – голямата в Европа пирамида над Сливен
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1156 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 14.11.2023 04:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Археолози, историци и учени от цял свят са консолидирани около идеята, хипотезата и тезата, че в дълбока древност на Земята е съществувала една обща високоразвита феноменална култура и цивилизация, оставила неизтриваеми и непреходни материални и духовни следи по целия свят!
Във всички наши 1800 авторски монографични статии от блога ни ние изнасяме хиляди и хиляди безспорни автентични и неопровержими факти и документи, доказващи че тази обща единна цивилизация е изградена, управлявана и развивана от Българите, които са потомственият жречески народ на Боговете Творци и Демиурзи на световете.

В този постинг ще отворим поредната папка със секретни документи по тази тема, с които ще направим поредната демонстрация и прокламация на Българското цивилизационно величие и статут, като в началото ще анонсираме няколко категорийни думи и понятия от встъпителното ни интро:

ИДЕЯ от=от ДИЯЕ ± Н (кодировъчен назал)=от ДИЯЕН=от ДИЯНЕ=от Диана 

ХИПОТЕЗА от=от ИЗА ПОХ ТЕ=от Иза и Бохиня Диана 

ТЕЗА от=от Диана и Иза  

Иза и Бохиня Диана са Българските Всесилни и Всемогъщи Богове Творци и Демиурзи, Господари и Властелини на световете и Автори и Постановчици на транс епохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на   

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

ПРОКЛАМАЦИЯ от/за=ПРОКЛАМАТСИЯ от/за=
от/за Ма (Майка) Диана и Иса Бълкарина

ДЕМОНСТРАЦИЯ от/за=от/за Исус и Матара Диана 

Ето документът, указващ кои консолидират учените от цял свят около светоустройствената тайна,

ТАЙНА=ТЙАНА=Тиана=Диана 

УЧЕНИ от=УТШЕНИ от=от Диана и Ешуа 

УЧЕНИ КОНСОЛИДИРАНИ от=УТШЕНИ КОНСОЛИДИРАНИ от=
от Ариани Кан (Жреци) от Дуло на Ешус и Диана  

че в дълбока древност на Земята е съществувала една обща разумна високоразвита свръх феноменална култура и цивилизация:

ВИСОКОРАЗВИТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ от=
ЦИВИЛИЗАЦИЯ от Ариани Кан (Жреци) на Бог Исуз и Богиня Диана 

СВРЪХ ФЕНОМЕНАЛНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ от=
ЦИВИЛИЗАЦИЯ от Бълхари на Иса и Богиня Ма (Майка)

image

Разсекретяваме конкретни документи за световното цивилизационно величие на нашите феноменни Предци – Българите от Божия жречески род Дуло, архивирани в една древна Българска пирамида в Индонезия.

ИНДОНЕЗИЯ създадена от=създадена от ИЗО ДИЯНЕ=създадена от Иза и Диана 

Информацията получихме чрез многото публикации по темата
 
Гунунг Паданг: пирамида на повече от 20 000 години? https://www.culturespace.bg/bg/news-more/gunung-padang-piramida-na-poveche-ot-20-000-godini

ДРЕВНИ ЗАГАДКИ НЕУДОБНИТЕ АРТЕФАКТИ: ГУНУНГ ПАДАНГ – НАЙ-СТАРАТА ПИРАМИДА В СВЕТА https://hiddentruth.site/%d0%bd%d0%b5%d1%83%d0%b4%d0%be%d0%b1%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b5%d1%84%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8-%d0%b3%d1%83%d0%bd%d1%83%d0%bd%d0%b3-%d0%bf%d0%b0%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%b3-%d0%bd/

Индонезийската Гунунг Паданг може да е най-старата пирамида в света: Проучване https://www-straitstimes-com.translate.goog/asia/se-asia/indonesia-s-gunung-padang-could-be-the-world-s-oldest-pyramid-study?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&_x_tr_pto=sc
  

Гунунг Паданг Ли Е Най-Старата Пирамида В Света?
https://www-thearchaeologist-org.translate.goog/blog/is-gunung-padang-the-oldest-pyramid-in-the-world?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&_x_tr_pto=sc#google_vignette

вижте и филмите в края на горната публикация, които в тази преводна Гугъл редакция са с Български субтитри на достатъчно високо и точно преводно ниво. 


image


                          Гунунг Паданг Ли Е Най-Старата Пирамида В Света?

Светът на археологията не е непознат за спорове. Новите открития често нарушават приетите исторически разкази, предизвиквайки както вълнение, така и скептицизъм. Продължаващите изследвания и проучвания в Gunung Padang, мегалитен обект, разположен в Западна Ява, Индонезия, не са изключение. Имаше смели твърдения, че това място не е просто поредната мегалитна структура, а всъщност най-старата пирамида в света.

За непосветените Gunung Padang, което се превежда като „Планината на просветлението" или като „Планината на светлината" на местния сундански език, не е конвенционална пирамида като тези, които се виждат в Египет или Мексико.
От разстояние изглежда, че е хълм, покрит с множество големи каменни колони и тераси. Повърхностният слой датира от около 2500 г. пр.н.е., което го прави поне толкова стар, колкото Голямата пирамида в Гиза. Въпреки това, последните изследвания показват, че това е само най-младият слой, като пълната структура датира много, много по-далеч.

Противоречивата теория относно възрастта на Гунунг Паданг се появява, когато д-р Дани Хилман Натавиджаджа, геолог от Индонезийския институт на науките, започна обширни геоложки проучвания на мястото. Използвайки сложен радар, проникващ в земята, сеизмична томография и други техники за дистанционно наблюдение, той и неговият екип идентифицираха няколко слоя структури, заровени под повърхността. Според тях най-старият от тези слоеве може да е на възраст от 20 000 до 25 000 години. Ако това датиране е точно, Gunung Padang ще бъде много по-стара от всяка известна пирамида, със значителна разлика.

Важно е обаче да се отбележи, че теорията за пирамидите не е универсално приемлива. Основното противоречие е в методологията за датиране и интерпретацията на резултата. Критиците твърдят, че използването на геоложки техники може да установи, че под повърхността наистина има структура, създадена от човека, но не може точно да определи нейната възраст. Въглеродното датиране, извършено досега, също е на органичен материал, открит в структурата, който някои твърди, че не установява окончателно възрастта на самата структура.

Възрастта на Gunung Padang остава открит въпрос. Въпреки вълнението около теорията за пирамидите, са необходими повече научни изследвания, за да се докаже или опровергае. Критиците призовават за внимателни разкопки, като твърдят, че само чрез стратиграфия (анализ на слоевете от скали и почва) и широко въглеродно датиране можем да стигнем до надеждно заключване за възрастта на структурите под Гунунг Паданг.

Освен това, признаването на Gunung Padang като пирамида също се разширява на нашето разбиране за това какво е пирамидата. Разкритите до момента структури не отговарят на популярната концепция за пирамиди, терасирани и построени в хълм, вместо да се издигат като свободностояща структура със заострен връх. Но ако определението за пирамида трябва да се развива, Gunung Padang наистина може да претендира за титлата на най-старата пирамида.

Gunung Padang е повече от потенциален научен пробив. Това е свидетелство за богатото културно наследство на Индонезия и праисторическата човешка цивилизация. Докато изследванията продължават, тя има потенциал да промени нашите разбирания за човешката история, независимо дали последната сметка се претендира за титлата на най-старата пирамида в света.

Историята на Gunung Padang служи като спомен за развиващата се природа на знанието, където днешните приети факти могат да бъдат утрешните опровергани теории. Това подчертава важността на научното търсене на истината, колкото и сложно предизвикателство да е пътят към нея.
––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––

Преди да разсекретим основният документ, доказващ че Българите са построили тази пирамида, нека посочим пътя към Истината, за която ни указва финалът на публикацията "Това подчертава важността на научното търсене на истината, колкото и сложно предизвикателство да е пътят към нея."

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Тиана=Иса и Диана 

Универсалният документ за Българският генезис и статут на всички пирамиди по света, е:

ПИРАМИДА=П МАДАРИ=Богиня Мадара

ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА=Иза от Тракия и Богиня Мадара

ЗИКУРАТНИ ПИРАМИДИ построени от=
построени от Ариани Кан (Жреци) на Иза и Богиня Матара Диана 

А жреческият индекс и неизтриваем печат,

ИНДЕКС от=от Кан (Жреци) на Диана и Иса 

ПЕЧАТ от=от Богиня Диана и Ешуа 

НЕИЗТРИВАЕМ ПЕЧАТ от=ПЕЧАТ от Иза и Богиня Матара

ударен от Българските ѝ строители и оператори на тази пирамида в Индонезия, която нито е най – голямата изкуствена пирамида в света, нито е най – древната, е самото ѝ име Gunung Padang, което означава Планината на Padang, обяснявано за непосветените като Планината на светлината, а за посветените в тайните на Свещения шифър, чрез който са кръщавани всички до един субекти и обекти в света, името на пирамидата ни съобщава Коя е Кръстницата ѝ:

ПЛАНИНАТА на PADANG=ПЛАНИНАТА на PAG DAN=ПЛАНИНАТА на Богиня Диана 

image

Затова Българската пирамида Gunung Padang е от незапомнени времена свещено място за поклонение на местните туземци,

ОТ НЕЗАПОМНЕНИ ВРЕМЕНА на=на Бог Иза и Богиня Мат Мария

ТУЗЕМЦИ от=ТУЗЕМТСИ от=от Исуз и Мат Диана 

МЕСТНИ ТУЗЕМЦИ от=ТУЗЕМЦИ от Иса и Ма (Майка) Диана 

СВЕЩЕНО МЯСТО за среща с=СВЕШТЕНО МЯСТО за среща с=
МЯСТО за среща с Исуш и Богиня Диана

СВЕЩЕНО МЯСТО за среща с=СВЕШТЕНО МЯСТО за среща с=
за среща с Светии на Исуш и Ма (Майка) Диана

чийто сундански език документира безапелационно кои са ги учили на техния език, култивирали и цивилизовали и са ги правили дето се вика "от маймуни на хора",

СУНДАНСКИ ЕЗИК от=ЕЗИК от Кан (Жреци) на Диана и Исус

СУНДАНСКИ ЕЗИК от=ЕЗИК от Кан (Жреци) на Дионисиус

митологичният синкретичен сдвоен образ на Българските Богове, под Чиято егида и знамена са тръгвали от Тракия навсякъде по света отрядите и армиите на Бог Дионисиус за поредната периодична културно – цивилизаторска генно – инженерна мисия на бившите безкултурни тракийски племена, разселени от тях

и в чиято родова памет е имплантирана информацията, че на тази зикуратна пирамида жреците на техните предци, които жреци са само от Божия Български род Дуло, са произвеждали духовни и материални блага, творили са чудеса за нуждите на местните и за тяхното еволюционно цивилизоване и са се срещали с Боговете и Светиите им, К/които са удовлетворявали молитвите и просбите им. 

ЧУДЕСА от=от Исуш и Диана 

И светоустройствената тайна за генезиса на Българите –  Божиите генетични деца родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание, и на всички други племена, състоящи се от синтетични човекоподобни  биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание, с която тайна ние ви запознаваме в постингите ни   

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518   

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965   

–––

image

Просветеното и посветено око и усет и интуиция на нашите читатели и търсещи изследователи веднага ще забележат,

ПРОСВЕТЕНО ОКО на=на Ариани Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Диана

УСЕТ от=от Иса и Диана

ИНТУИЦИЯ от=от Диана и Иса 

че на тази снимка на пирамидата в близката далечина се виждат още няколко пирамиди, много по – големи от обследваната пирамида, и за които поради огромните им размери куражът и нивото на посвещение на местните и приходящи археолози не достигат да ги обявят и изследват и тях за изкуствени – което правим ние с вас сега!

image

ИЗКУСТВЕНИ ПИРАМИДИ построени от=
ПИРАМИДИ построени от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус

ИЗКУСТВЕНИ ПИРАМИДИ построени от=
ПИРАМИДИ построени от Кан (Жреци) на Бог Дионисиуз 

И още един важен документ съдържа тази формулировка "изкуствени пирамиди", който ни съобщава друга важна характеристика за жреците строители и оператори на всички изкуствени пирамиди по света:

ИЗКУСТВЕНИ ПИРАМИДИ построени от=
ПИРАМИДИ построени от Кан (Жреци) от Безистена

Безистенът е първосвещената Божия Сътворенческа експериментална лаборатория и развойна база на Земята, родилен дом на децата на Боговете – човеците, които са само Българите, Техен Първосвещен храм и постоянно местообиталище, Център и Команден пункт на Време – пространствения континуум и Главна врата и портал между измеренията и пространствата в Божия перманентно първопрестолен град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, Централен Вселенски компютър и информационен архив Акаши, Команден диспечерснки пункт за  контрол и управление на всички природни, енергийни, физически, биологични и социално – политически процеси на Земята, който храм Безистена кодиран като култовия "Храм на Соломон", е висша съкровена етносна доктрина и извечна цел №1 за намиране и завладяване от всички племена на света, и което няма да се случи, защото скоро на Безистена ще се проведат епичните събития и процеси по покаянието и побратимяването на всички династи от Дуло, сиреч на духовния елит и на всички управници на всички народи и държави – събития пророкувани във притчата за Блудния син.    

Културно – информационен център "Безистен"

https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena  

https://www.youtube.com/watch?v=wJ0Y4zH9ByM&lc=Ugy2jxR680ENOQequgx4AaABAg
Гнездото на рептилите – Безистенът в Ямбол

И още няколко важни документа, крещящи че всичко в Индонезия е с Българск ицивилизационен генезис и под Божия Български жречески кръстнически печат!

Гунунг Паданг е мегалитен обект, намиращ се в село Карямукти, провинция Цианджур, провинция Западна Ява на Индонезия, на 30 километра югозападно от град Цианджур. Той е най-големият в цяла Югоизточна Азия. 

КАРЯМУКТИ основан от=основан от Ариани Кан (Жреци) на Майка Диана 

ЦИАНДЖУР от=от Ариани на Диана и Ежус=от Ариани на Дионижиус

ПРОВИНЦИЯ основана и кръстена от=ПРОВИНТСИЯ основана и кръстена от=
основана и кръстена от Ариани на Бог Иса и Богиня Диана 

Знаете отдавна от нашите други документи на Чие име са кръстили Българските цивилизатори Азия, Асия!

АЗИЯ/АСИЯ=ИСАЯ=Иса 

Името на столицата Джакарта съобщава на посветените Кои са Кръстниците ѝ:

ДЖАКАРТА=Диана и Ежуа от Тракия 

Старото ѝ име Зонда Келапа документира кои са основателите на града:

ЗОНДА КЕЛАПА основан от=основан от Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иза  

Името на сегашният кмет на столицата Анис Басведан е категоричен документ Чий Баща и Майка син е или по – точно Чии Божествени импланти носи, наследствени от Българските жреци, чийто потомък е!

АНИС от=от Иса

БАСВЕДАН от=от Бог Иса и Богиня Диана

АНИС БАСВЕДАН от=от Бог Исус и Богиня Диана

Според Википедия основните проблеми на Джакарта включват бързия растеж на града, екологична криза, затруднен транспорт, задръствания и наводнения. Освен това, Джакарта потъва с до 17 cm годишно, което, в съчетание с повишаването на морското ниво, прави града силно предразположен към наводнения. Джакарта е една от най-бързо потъващите столици в света.
През август 2019 г. президентът Джокови обявява решението за преместване на столицата на остров Борнео. 

ДЖОКОВИ=Кан (Жрец) от Ежуа и Богиня Диана 

Новата столица ще се казва Нусантара и трябва да е завършена до 2024 г. Проектът е на стойност 32,5 млрд. щ.д

Името на новата столица Нусантара може да се преведе по просто сравнителните комбинации на официалната десакрализирана етимология буквално като „(между) островна територия“, „архипелаг“, като понятието е въведено в употреба в средновековната яванска литература от периода на разцвет на империята Маджапахит.
И за да не се лутат и давят между островите индонезийците в търсене на значението на името, им правим пореден семантичен лингва подарък от нас:

НУСАНТАРА основана от=основана от Ариани на Иса и Диана 

Маджапахитската империя, известна още като Маджапахит, е средновековна държава в Югоизточна Азия, съществувала в периода 1293 – 1527 г. В периода на най-големия си разцвет, през XIV в. Маджапахит е най-мощната империя в тази част на континента и разполага с най-големия и силен флот, с помощта на който завладява и впоследствие контролира попадналите под нейна власт индонезийски княжества.

МАДЖАПАХИТ по имената на=по имената на Бог Ежуа и Бохиня Мат Диана 

МАДЖАПАХИТ=Хан (Кан, Жрец) на Бог Ежуа и Богиня Мат Диана 

Маджапахит подчинява почти цяла Суматра и така слага край на могъщата в миналото империя Шривиджая

СУМАТРА по имената на=по имената на Иса и Матара 

ШРИВИДЖАЯ империя на=империя на Ариани от Богиня Диана и Ежуш

ШРИВИДЖАЯ империя на=империя на Ариани от Бог Дионижиуш

ШРИВИДЖАЯ империя на=империя на Ариани от Безистена

Владетелите на Маджапахит умело използват религията, за да укрепят и издигнат авторитета и властта си. Според описанието в „Книгата на царете“ , маджапахитският император бил въплъщение на БудаШива и Вишну. Това триединство олицетворява върховната власт на владетеля и в същото време той търси приемственост в традициите и на двете религии.

Тези "авторитетни" официални обяснения идват да прикрият факта, че владетелите на поредната Българска империя са от Българската жреческа династия на Боговете ни, Чиито имена в източната митология и религии са лесно познаваеми когато имаме ключа на кода, с който са зашифровани!

БУДА=Богиня Диана

ШИВА=Ешуа Бог=Бог Ешуа

ВИШНУ=Бог Ешуа 

Предлагаме ви още инфо за Българските пирамиди и цялата Българска цивилизация в Индонезия:


Синабунг. Поредното апокалиптично послание в прав текст и в лек шифър от Извънземните, което службите се опитаха пак да скрият!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/01/08/sinabung-porednoto-apokaliptichno-poslanie-v-prav-tekst-i-v-.1587161

и основните разсекретени документи от него:
 
... Съобщението за вулкана Синабунг, намиращ се близо до град Берастаги на 25 километра от езерото Toba и на 50 км от град Медан на остров Суматра в Индонезия, който изхригна и изхвърли  пламъци и мощен стълб от нажежена пепел на височина от 6 километра в атмосферата и потоци от лава, съдържа само няколко именни топонима, в които е имплантирана цялата огромна сакрална конфиденциална информация, която искаха да ни предадат Боговете ни в това реалити видео – послание, и която информация ни документира категорично, че авторите на апокалиптичното послание са Българските Богове, по имената на Които са съставени и участващите в реалити инсценировката обекти !

Ето я разсекретена информацията:  

МЕДАН=Мад=Ма (Майка) Диана

БЕРАСТАГИ=Бог Иса от Трагия

ТОБА=Диана Богиня=Богиня Диана

СУМАТРА=СУ МАТРА=СУ МАТАР=Ису и Матара

ИНДОНЕСИЯ=ДИЯНЕ ИСО=Диана и Иса

И ето и тайната на красивото и звучно име на вулкана Синабунг, на което местните жители от дълбока древност се кланят и почитат като Бог, като се питаме въобще може ли да става въпрос за тайна на името, като то в почти прав текст прокламира на Кой е кръстен вулкана!

СИНАБУНГ=ИСА БУГ + Н Н (кодировъчни назали)=ИСА БУГ=Иса Бог=Бог Иса

Като му турим и типовото геоложко име Вулкан отпред, цялото име ще ни укаже и етноса на Бог Исус, Кръстникът на Синабунг:

ВУЛКАН СИНАБУНГ=ВУЛК Н ИСА БУГ + Н Н=ВУЛК ИСА БУГ=Булк Иса Бог=Бог Иса Булк 
Бог Исус Българина 

Правилно местните жители са се кланяли и почитали вулкана Синабунг като Бог, сега вече знаят и името и етноса му!
––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––

И
 още в тематичните ни постинги

Синабунга – новата серия послания на Извънземните. По следите на Българските цивилизатори на Индонезия и строители на великански пирамиди и мегалити в Бали
https://bezistena.blog.bg/history/2018/01/13/sinabunga-novata-seriia-poslaniia-na-izvynzemnite-po-sledite.1588039

Вулканът Синабунг – поредното апокалиптично кодирано послание на Извънземните, че скоро ще се покажат. Пещите на Ада
https://bezistena.blog.bg/history/2020/08/24/vulkanyt-sinabung-porednoto-apokaliptichno-kodirano-poslanie.1724867 

Поредното апокалиптично послание от вулкана Семеру в Индонезия, изпратено ни от Извънземните рептили
https://bezistena.blog.bg/history/2022/12/04/porednoto-apokaliptichno-poslanie-ot-vulkana-semeru-v-indone.1845796 
 
–– и пасаж от последния постинг:

Извънземните проектират и продуцират всички апокалиптични послания, които задължително са в кодиран засекретен формат, а на нашия екип възлагат тяхното декодиране и известяването им в достъпна и разбираема форма за хората, най – често като христоматийни примери за нагледни учебни помагала за обучение на начинаещи.
Ето така, какъвто е примерът с името на вулкана Семеру, който вулкан за това послание бе избран от небесните специалисти – апокалиптични оператори и телеграфисти, така, че и най – бавно загряващите и непроумяващи в какво ни просвещават те в целия ни блог и конкретно в този постинг, да проумеят веднага, все още не катарзисно и екстремално, какво означава името му Семеру!

СЕМЕРУ=СЕ МЕРУ=Иса и Мария 

ЩЕ ПРОУМЕЯТ=ШТЕ ПРОУМЕЯТ=Ешуа и Богиня Матара Диана

В ЗАСЕКРЕТЕН ФОРМАТ=
Богиня Матара и Бог Кристоз=
Богиня Матара и Бог Исуз от Тракия

И защото смесихме Боговете и Извънземните, пак да разкрием кои са тия извънземни, които ги пишем и с главна буква – Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !      

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение във феноменен режим на реални и рационални действащи свръхестествени светии,

image

и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове,

image

както и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!
Сега тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци, които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, са проектантите, продуцентите и операторите на всички апокалиптични събития и процеси на Земята, най – страховитите от които са земетресенията и вулканите

ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ организирани от=организирани от Исуз и Матара 

От експерименталната и работна площадка в Индонезия ви разкриваме поредният проектно – строителен документ, разкриващ че вулканите са уникални строително –   енергийни светилищни съоръжения и материално – ененергийни генератори и акумулатори, построявани по този специфичен начин с постепенно изхвърляне на лава, от Българските Богове и Техните подизпълнители – Светиите Българи от Божия феноменен жречески род Дуло:  

ВУЛКАНИ ПОСТРОЕНИ от=от Богиня Диана и Иса Булкарина

ВУЛКАНИ ПОСТРОЕНИ от=от Булкари на Богиня Диана и Иса 
 
Ето и няколко от най – известните вулкани в света, построени от Българските Богове и Българските светии – подизпълнители на всички Тяхни проекти:

На 5 април 1815 г. започва да изригва вулканът Тамбора на остров Сумбава в Индонезия, продължил седмица.
Това е най-мощният вулкан в историята – следват го Хатепе (Таупо) и Пектусан. Изхвърлената лава и пепел достигат 180 куб. км. Загиват над 71 хиляди души

ТАМБОРА=БО МАТАР=Богиня Матара

СУМБАВА=Бог Иса и Богиня Ма (Майка) 

ХАТЕПЕ=Бохиня Диана

ПЕКТУСАН=Бокиня Диана и Иса  
...

Ще ви покажем част от Българското мегалитно светилищно строителство, което в официалните туристически наръчници е дифинирано с фалшивата "научна" формулировка "природни геоложки феномени", за да не вземем много – много да се интересуваме от тия изглеждащи неестествени "естествени" скални формирования, как тъй ги е направила природата и току виж сме питали култовите Черни шамани от Бали какво знаят те за тях.


ЧЕРНИ ШАМАНИ на=ТШЕРНИ ШАМАНИ на=на Ешуш и Матара

Защото като ги питаме кой ги е направил тия причудливи скали като че все едно човешка ръка ги е правила, те ще ни кажат загадъчно "Всевишният!" и "Белите хора на Небесния Бог!", и ако случайно се сетим за Свещения щифър, дето ни просвещават от bezistena, ще вземем изведнъж да преведем и разберем какво ни казват шаманите и кои са Боговете и техните служители, дето са ги построили тия "природни геоложки феномени" и какво всъщност представляват тия "природни геоложки феномени" и кои са ги построили тия уж естествени скални формирования

ВСЕВИШНИЯТ=Бог Исуш и Богиня Диана

БЕЛИТЕ ХОРА НА НЕБЕСНИЯ БОГ=Богиня Диана и Бог Иса Бълхарина

БЕЛИТЕ ХОРА НА НЕБЕСНИЯ БОГ=Бълхарите на Богиня Диана и Бог Иса  
 
Ето и строителите на "природните геоложки феномени" и на "естествените скални формирования"
 
ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Болгари Кан (Жреци) на Ежуа и Богиня Мадара 
 
СКАЛНИ ФОРМИРОВАНИЯ от=от Болкари на Бог Иса и Мария 

 
image

Наименованието на местния език на балийците на изкуствено построения светилищен комплекс документира и прокламира на кои Богове е то и кои са феноменните му строители:

PURA BATU BOLONG=Бог и Богиня Диана са Булгари

PURA BATU BOLONG построен от=построен от Булгари на Бог и Богиня Диана

image

Свещената арка на Manta Point

Свещената арка на Manta Point=Свещената арка на Богиня Мат Диана 

И отново любимата морска рептилска композиция на пиещите от морето дракони, този път драконът извил тяло като Свещена арка.

СВЕЩЕНА АРКА на=СВЕШТЕНА АРКА на=на Бог Кристош

СВЕЩЕНА АРКА на=СВЕШТЕНА АРКА на=на Бог Исуш от Тракия

СВЕЩЕНА АРКА на=СВЕШТЕНА АРКА на=на Бог Исуш Дракона

СВЕЩЕНА АРКА на=СВЕШТЕНА АРКА на=АРКА на Богиня Диана и Исуш

И майсторската тапия  документ, удостоверяващ кои са и откъде са строителите на тази и на всички други свещени арки по света!

СВЕЩЕНА АРКА построена от=СВЕШТЕНА АРКА построена от=
построена от Ариани Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуш 

СВЕЩЕНА АРКА построена от=СВЕШТЕНА АРКА построена от=
построена от Ариани Кан (Жреци) от Безистена 

image

... 
Смартизма или смарта – сампрадая, е едно от основните направления на индуизма

Смартизмът се явява реформирана древна брахминска традиция.
Най – уважаваните религиозни текстове на смартизма са смритите, като водещата философска система Адвайте на религията смартизъм е разработена от философа Шанкар.

И сега всички племена и народи : на колене пред Българския цивилизационен и кръстнически кодировъчен гений!
Вижте висшите Български сакрални документи, с които Българските жреци цивилизатори на Азия и на света създадоха и натъпкаха до горе цялата тукашна култура!

СМРИТИ=ИС МИТР=Иса и Матара

СМАРТИЗЪМ=Исуз и Мат Мария

СМАРТА САМПРАДАЯ=Исуз и Богиня Диана Матара Мария

–– крй на пасажите
–––––––––––––––––––––––––––––––

Завръщаме се по нашите земи за да откриваме и преоткриваме безброй великански изкуствено построени мегалитни пирамиди и ги активираме за вашето просвещение и спасение!


Как със Света Ванга преоткрихме и активирахме в Македония и в Босна поредните пирамиди – портали между измеренията, който подготвят Извънземните за инвазията си
https://bezistena.blog.bg/history/2021/02/21/kak-sys-sveta-vanga-preotkrihme-i-aktivirahme-v-makedoniia-i.1750323

Сбъдва се пророчеството на Света Ванга за разкриване на великанските изкуствени пирамиди в България! Предстои активирането им.
https://bezistena.blog.bg/history/2018/11/13/sbydva-se-prorochestvoto-na-sveta-vanga-za-razkrivane-na-vel.1634929

–– и пасаж от постинга:

...Това е поредната оригинална папка със свещена информация за една от величествените изкуствено построени мегалитни скални светилищни пирамиди в България, за които Света Ванга, по – малката свръхфеноменна внучка на Свети Васил Левски от сина му и свръхфеномен Свети Петър Дънов, ни каза, че България е пълна с изкуствени пирами, които поради невежието ни и предубедено око и съзнание разумът ни отказва да приеме за изкуствени творения на човек (от феноменните Българи), и че скоро ще дойде времето тази тайна да се разкрие.
Времето вече дойде.

ИЗКУСТВЕНИ ПИРАМИДИ=Кая (скала, скално светилище) на Бог Исуз и Богиня Матара Диана 

ИЗКУСТВЕНИ ПИРАМИДИ от=от Кан (Жреци) на Бог Исуз и Богиня Матара Диана 

ОТКАЗВАМЕ ДА ПРИЕМЕМ=Бок Иза и Богиня Диана Матара МаМа (Мария Магдалена)

ВРЕМЕТО ВЕТШЕ ДОЙДЕ=ДОЙДЕ Богиня Матара Диани и Бог Ешуа 

СЪЗНАНИЕ от=от Исуз

РАЗУМ даден ни от=даден ни от Иза и Мария

–– край на пасажа
––––––––––––––––

Най – голямата пророчица в света за 20 век – Света Ванга, ни укоряваше:

Защо ходите по света да гледате пирамиди? Най – много и най – големи пирамиди има в България, но не ги виждате! Скоро ке ги видите!

И така, коя е най – голямата пирамида в Европа, която ще ни избоде очите, а ние още не я виждахме, докато Света Ванга, по – малката дъщеря на Свети Петър Дънов и по – малка внучка на Свети Васил Левски, не ни отвори Душите, за да ни се прояснят очите и ние вече девет години с този пост отваряме Душите и задръстените сетива на 44371  Българи и Българки!  

Най – голямата пирамида в Европа е в Сливен. Бармук баир – огромен изкуствен мегалитен енергиен пирамидален лечебен комплекс и портал към измеренията

http://bezistena.blog.bg/history/2015/12/07/nai-goliamata-piramida-v-evropa-e-v-sliven-barmuk-bair-ogrom.1412863  

image

https://www.youtube.com/watch?v=2l0u9tpFhBo
В Сливен е най – голямата пирамида в Европа

image
 
Огромен светилищен комплекс,
изкуствено построен отдолу догоре с феноменните технологически умения и свръхестествените технически способности на Българските жреци, свръхмощен генератор на целебна положителна енергия и спа и медицински център за висши лечебни практики, както е указано по – долу в статията...

–––––––––––––––––––––––––––
 
И последният ни импресиен репортаж от преди седмица за пирамидата Бармук баир над Сливен.

image

image

https://www.youtube.com/watch?v=xZhlj8VMHGY
Най – голямата открита засега пирамида в Европа е Бармук баир с кръста, надвиснала над Сливен!      

Предлагаме ви и изобилна информация за Българските пирамиди и мегалитните светилищни съоръжения по целия свят, които поддържат, крепят и балансират и управляват всички енергийни, физически, природни, биологични, пси и обществено – политически процеси на Земята, и създават оптималния режим на живот на хората, и която информация ще намерите в нашия блог с парола на търсачката на Гугъл "безистена.блог.бг. и пирамиди", "безистена.блог.бг. и мегалити",  "безистена.блог.бг. и природни геоложки феномени"                                               
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена и Светии наши предци, строители и оператори на светилищните пирамиди в Индонезия, в България и по целия свят
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!
––––––––––––––––––––––––

В режим на редакция добавяме един кръстосан коментарен просветителски дебат от коментарния форум под публикация на постинга в англоговорящата фейсгрупа
 
All Mountains are Melted Bricks Buildings https://www.facebook.com/groups/1499321720428333 

Shaun Dibley
Странно как българите всъщност не са известни с нищо.... може би само кисело мляко... бихте си помислили, че след създаването на глобална обединена цивилизация, управлението й и изграждането на много пирамиди, те ще бъдат известни с повече от кисело мляко 🤣
Друго нещо, което ме изненадва е, че в България живеят българите..... като се има предвид, че са пътували по света, очевидно строейки пирамиди и общество, защо не са се заселили в слънчева Южна Америка или Западна Индия, Гърция, Турция, Испания или Кипарис вместо... България ?
Могат ли египтяните да поискат българите да излязат и да направят малко ремонт, да знам, че гаранцията може да е изтекла, но все пак можеха да направят оферта Абсолютно сигурни ли сте, че не са швейцарците, не забравяйте, че имат патента за пирамидален шоколад....  

Stefan Dountchev
Shaun Dibley Има причина индоктринираното световно население да не знае нищо за България. Промиването на мозъци е било толкова обширно и успешно, че реакции като вашата олицетворяват невежеството и ограничените знания за нашия някога Божествен свят. Вашето поведение и враждебност към вижданията на автора на публикацията само потвърждават, че превратниците са постигнали целта си, която е трайно да отчудят и заличат знанието и паметта на хората, като ги настройват един срещу друг и ги държат здраво заключени в матрицата си. И съм сигурна, че киселото мляко, което ядете, е пълен боклук, защото, като се има предвид вашата пошлост и начина ви на мислене, вероятно нямате представа, че истинско кисело мляко не може да съществува извън границите на България. И защо истинските кисело мляко не се намират извън България, вероятно сами бихте могли да разберете, въпреки че съдейки по написаното, се съмнявам...  

Shepu Shuki
Администратор Водещ сътрудник Stefan Dountchev
Моля, той беше саркастичен и се опитваше да бъде забавен... защото е вярно не се знае много за българите но те промениха всичко тук вероятно остатъците цивилизация от последно нулиране толкова са извадени от историята и направени да объркат много други групи но те са част от люлката на цивилизацията но всички около черноморието много интересна история !  

Shaun Dibley
Stefan Dountchev Моля, подчертайте думите ми, които смятате за „вулгарни“.... може би дължа извинение, но препрочитам оригиналния си коментар не го виждам. Вашият пост се основава изцяло на твърдения без абсолютно никакви доказателства за нищо. Същото важи и за дългия ви коментар, който основно повтаря същите твърдения, отново с нулеви примери и без доказателства, които да подкрепят твърденията ви.
Не се колебайте напълно да игнорирате мнението ми за това, че България е студена страна, която липсва ресурси, в сравнение с Южна Америка, където има много по-добър климат, богата на хранително хранене почва и ресурси като среброто така че не е изненадващо, че хората се заселили
Сега си поемете дълбоко въздух и медитирайте върху факта, че съм бил в България, харесвам българските хора и един от тях ми изпрати магнит за хладилник България, който вече няколко години гордо се излага в кухнята ми.
Има около 200 държави и исторически е имало множество цивилизации, които са оказали влияние. Без съмнение китайците, етиопците, сенегалците, австрийците и саудитците са допринесли с нещо за света.... ,но нямам представа какво точно.
Добре известно е какво са направили шумерските, египетските, гръцките, етруските и римските цивилизации, обаче признавате, че не се знае какво е донесла България на света.
Твърдите, че България е създала други цивилизации, но не предоставяте доказателства за това.
Повечето хора смятат, че южноамериканските пирамиди вероятно са построени от южноамериканци, повечето хора смятат, че египетските пирамиди вероятно са построени от шумерите, които но вие правите безобразиеното твърдение, че всички пирамиди са построени благодарение на България.... отново не предоставяте доказателства за това твърдение.
Предполагам, че мислите, че България е построила босненските пирамиди, но подозирам, че босненците биха спорили за да разрешите този спор, от вас се изисква да предоставите доказателства в подкрепа на иска си, вместо да предявявате същите искове и да бъдете
Досега всичко, което сте направили, е да правите диви претенции, да демонстрирате, че нямате чувство за хумор и да реагирате емоционално. Тази сутрин Кисело мляко беше купено за четвърт от обичайната цена - намирам го перфектно, но имам желание да пробвам български,ако искате да ме публикувате малко 👌
Далечният Изток е известен с производствената и езотеричната религия, Америка е известна с това, че иска да доминира над света, Близкият Изток е известен с петрола и арабската култура, Ватикана е известен с защитата на педофилите, Милано е известен с модата от модата от мода от мода известна с обсебването на мозъка, Венеция е известна с канали и изкуство, Чехословакия е известна с пилснерската бира, Мурано е известен с финото стъкло.....
С какво е известна България ? Вместо да се разстройвате и да правите едни и същи претенции, защо не обясните защо смятате, че България е създала цивилизации и да покажете някои доказателства в подкрепа
Същото важи и за твърденията ви за изграждането на пирамида - моля, обяснете защо мислите това и отново покажете някакви доказателства или доказателства Нямам желание да споря, но бих се радвал на добри обяснения защо смятате, че България е направила това, което твърдите, и никой няма да повярва на нищо в днешно време без никакви доказателства или доказателства.
Aко твърдя, че имам най-големите крака в света, бихте искали да видите снимка на краката ми до мярка за тиксо.
И така кои цивилизации твърдите, че са построени от българите?
Кога направиха това?
Кой точно беше замесен?
Какви доказателства, като писмени показания, исторически разкази могат да потвърдят това?  

Инж. Иван Дунчев
Автор Абсолютно резонни и правилни въпроси, приятелю Shaun Dibley! След малко ще те затрупаме с планина от автентични документи директно от Божията канцелария, за цивилизационното величие на Българите, от които и ти си задължително техен генно – инженерен имплант и цивилизационен продукт, защото си с висок IQ , който ти е наследствен подарък от Божествените Българи!
Вземи си дълбоко въздух и се приготви!  

image

Snejina Rodriguez

Shaun Dibley https://www.nytimes.com/2009/12/01/science/01arch.html    

Snejina Rodriguez
Shaun Dibley 7
„Искай и ще ти се даде; търси и ще намериш; почукай и вратата ще ти се отвори. 8 Защото всеки, който иска, получава; който търси, намира; а на онзи, който почука, вратата ще се отвори. "
Матей 7  

Инж. Иван Дунчев Автор Snejina Rodriguez

image  
Shaun Dibley
Инж. Иван Дунчев Благодаря ви за щедрото внимание. Да открия ли, че религията мотивира оригиналния ви пост...?

Инж. Иван Дунчев Автор
При нас няма и частица религия, Shaun Dibley!
Всички Богове, Светии и събития от нашия блог са реални и истински рационални!
Религията е измислена от юдео – византиската църква и юдео – ционистите фалшифицирана световна история, скрила истината за Българските Богове Демиурзи и за Българската сакрална история и цивилизационното величие на Българите, култивирали всички народи на света и създали и развили всички човешки цивилизации! Питаш защо Българите не живеят по другите места на света, ами са в България? Българите живеем в България, защото България е същинският Земен Рай и Обетованата земя,

image

която е била метрополията на Свещената Българска империя, (и скоро пак ще бъде!) от която са управлявали целия свят и са култивирали всички племена по света, които са бивши нефеноменни тракийски племена, заселени от тях по света.

image

А Българите живеят сред всички народи и племена, защото те са духовният  интелектуален прогресивен твморчески елит на всички народи.
Ти също си с Божествен Български феноменен жречески имплант!  

Snejina Rodriguez
Shaun Dibley Пиша ви нарочно на български език, език съществуващ много преди някой да е написал или казал и една дума на английски. Предполагам, че можете да си служите с онлайн преводачи.
Странно е че вие, не знаейки очевидно нищо ( вие сам го признавате, не ви нападам по никакакъв начин) за древната история за България се изказвате така категорично и бих казала пренебрежително за една държава, за която дори официалниата история твърди, че е една от най-древните световни цивилизации.
Трябват ви доказателства? Потърсете ги преди да принизявате българите до прости производители на кисело мляко.
Ако наистина се интересувате ще ви дам източници с изключително много доказателства, че България е люлката на цивилизацията.
Разбира се търсете и разширявайте знанията си сам, ще видите колко е инспириращо. Ако веднъж се потопите в приказния свят на истинската човешка история, аз сериозно се съмнявам, че ще имате време да пишете необмислени неща във социалните медии.  

Snejina Rodriguez
Shaun Dibley https://m.facebook.com/groups/1853731781343110/permalink/6599134643469443/    

Инж. Иван Дунчев Автор
Най – приятелски съвет към прекрасната аудитория на тази езотерична фейсбук група : послушайте съветите на високо посветената феноменална жрица dr Snejina Rodriguez, които тя ви дарява безкористно от това култово жреческо мегалитно светилище някъде от Австрия, на което Българските жреци са творяли чудеса!
Тази сакрална информация скоро време ще трябва безалтернативно на всички за вашето Спасение!

image 

Инж. Иван Дунчев
Автор
И нашият подарък за тебе, Shaun Dibley, за да се познаеш Чий си – сакралният ти езотеричен хороскоп:

Shaun Dibley от рода=от рода Дуло на Бог Ешуа
 
Shaun Dibley от=от Ешуа Ел (Змей) и Богиня Диана   

image 

Инж. Иван Дунчев Автор
И понеже обещахме на Shaun Dibley да те затрупаме с планина от автентични документи директно от Божията канцелария за цивилизационното величие на Българите, за начало ти предлагаме да се запознаеш на прима виста с нашия блог http://bezistena.blog.bg, в който във всичките му 1800 монографични академично издържани статии изнасяме десетки хиляди автентични документи, факти, аргументи и доказателства за Божествения генезис и статут и цивилизационно величие на Българите!
За целта обезателно трябва да научиш перфектно Български език, който е официалният сътворенчески и разговорен език на Боговете Творци, да се покръстиш с Тях и в Тяхното Познание, и да четеш и изучаваш старателно и ревностно тези документи!

Това упражнение скоро ще бъде абсолютно задължително и безалтернативно за всички човеци по Земята!

Какъвто и проблем и тема от човешкия живот и света да ви интересува, потърсете ги в нашия блог като се поразкарате из неговите заглавни страници и в самите статии, и най – вече и конкретно с парола на търсачката на Гугъл – примерно "bezistena.blog.bg и пирамиди", "bezistena.blog.bg и Египет", "bezistena.blog.bg и Шумери", "bezistena.blog.bg и Индия", "bezistena.blog.bg и Извънземни", " bezistena.blog.bg и етруски", "bezistena.blog.bg и мегалити", "bezistena.blog.bg и Земен рай", "bezistena.blog.bg и ...съответната дума, израз или тема, които ви интересуват, написани на Български език".

Приятелският ни съвет е – послушайте нашият и на свръхфеномените д – р Снежина Родригез и на Стефан Дунчев съвети, и се просвещавайте от блога ни за да познаете Българските Богове Демиурзи и се спасите, за което ви благославяме дано стане с добро, защото другият алтернативен и безусловен начин, за който ще ви принудят Свише, е страшен!       

image

image

image

Shaun Dibley
Snejina Rodriguez 
Да, не съм запознат с историята на България. Може би мнозинството от Западния свят не знае нищо за много държави, включително и България. От гледна точка на историята е възможно да живееш и работиш в една страна няколко години, но все още не си научил малко от нейната история. Историята изглежда неуловима тема, трудно се сортира житото от плявата на историите. Исковете могат да бъдат още по-трудни. Само преди няколко дни индианец настоява, че Индия е изобретила математиката, арабският мюсюлмански свят също обича да твърди, че са изобретили математиката, Google твърди, че шумер Без съмнение сте прави, че българският е по-стар от английския. Чували ли сте идеята, че или ирландският език идва от иврит, или евентуално обратното?
Оригиналният ми коментар е предназначен за хумористичен, но и саркастичен, не за да омаловажава България, а от разочарование, че публикацията прави значителни твърдения, но всъщност не обяснява нищо и не
Също така,ако приема, че България е била значима, тогава бих искал да разбера защо изглежда, че това вече не е така и как ролята ѝ в историята е била потисната?
Какво става като потърся в Гугъл българската история.... много малко информация и определено няма предположение, че това е люлката на цивилизациите.
В крайна сметка Африка се смята за люлката на живота, а Месопотамия за люлката на цивилизацията. Лично аз съм отворен за идеята, че Индската култура може да е по-стара и бихме могли да обсъждаме тартарианското, казарското и атлантическото като потенциално исторически значимо.

Инж. Иван Дунчев Автор
Shaun Dibley
Википедия и Гугъл, както и всички официални научни исторически институции и инстанции, са под тоталния контрол и цензура и редакция на юдео – ционистите, които управляват открито или задкулисно всички държави, и които са перманентните врагове на Божия първосвеащен народ – Българите, водещи скрита и вече явна война за завладяването на България и на тоталното унищожение на Българите.
Затова в Интернет и в официалните исторически документи и институции няма и дума за истинската история на България!
Истинската история на България и на Българите я пишем ние – неказионните изследователи, под директната окултна диктовка на Боговете и Светиите ни!
И най – вече във всичките 1800 статии в нашия просветителски блог.

Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти – официален документ на ООН! http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669  

Кои гени търсят за унищожение биотерористите и ковид медицинските фашисти по света? Защо няма да се спрат пред нищо!
https://bezistena.blog.bg/history/2020/11/22/koi-geni-tyrsiat-za-unishtojenie-bioteroristite-i-kovid-medi.1736461

Украйна ли, Русия ли – само за комуфлаж! Спиралата на глобалните баталии се завихря и фокусира където сме прорицали: България– Тракия – Ямбол/Олямб/Олимп – Кабиле
https://bezistena.blog.bg/history/2023/10/08/ukraina-li-rusiia-li-samo-za-komuflaj-spiralata-na-globalnit.1884710












Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
12.11.2023 00:24
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7761530
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44455
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!