Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2010 10:29 - Родители-отрепки /фотогалерия/
Автор: eien Категория: Други   
Прочетен: 15245 Коментари: 41 Гласове:
40

Последна промяна: 02.09.2010 10:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Провокирана от постинга на deteidiot: “Татко…боли ме…”, добавям снимков материал за тези от нищото пръкнали се “майки и татковци”. Патки по мислене, свинари по светоусещане, отрепки като морал! Родители-изчадия. Един от тях е носителят на “Оскари”, идолът на филмовата Мека, Уди Алън. “Що за човек е този,който поставя палеца в устата на вече порасналата им дъщеря и настоява да го смуче?"- ще каже по-късно Мия Фароу, когато разбира, че Уди е правил секс с доведената си дъщеря Сун И и за която се оженва. Но и другата й дъщеря също споделя, как една вечер докато си ляга да спи, Уди плъзга ръка в шортите й”.
Никога да не реем бездушен поглед към тях!

Следва фотогалерия на отрепките , с право наречени наужким-родители. Всяка една снимка може да бъде близка и/или почти същата в нашата родна действителност. Да не допускаме такива изстъпления, че и без това на Господ много му се събра от нас.
1.
image

2.image
image
image

3.imageimage

4.image

5.image

6.imageimage

7.image

8.image


9.image


10.image





















Тагове:   ОТРЕПКИ,


Гласувай:
41



1. анонимен - "За родителя ... с любоффф!"
02.09.2010 11:05
Темата е необятна, а изненадите са ежедневие. Но.. както обикновено на нас не ни пука, докато не се впишем в картинката доброназорно. Май еко-терористът нахлул в офиса на Дискавъри Ченъл в Silver Springs, MD, USA ще се окаже повече от прав, макар и посмъртно. Станахаме прекалено много, а с малки изключения не сме стока и всичката си просотитя и лошотии ги даряваме на децата си. Които ни копират повече от успешно. И така кръгът е затворен, а тр(адицията продължена. Май вярна ще се окаже приказката, че Господ като е осъзнал какво е насътворил, прекръстиле се, теглил ни една и... е започнал всичко отначало някъде много, ама много далеч оттук.
цитирай
2. bamby13 - Снимките са толкова абсурдни, че си ...
02.09.2010 14:20
Снимките са толкова абсурдни, че си мисля, че някои от тях са колажи. Или режисирани от родители с извратено чувство за хумор.
цитирай
3. mikino - Отврат!
02.09.2010 14:45
Тези хора нямат никакво родителско чувство!
цитирай
4. armorica - Мале!
02.09.2010 15:13
Откъде се намериха такива смахнати? Това просто не може да са родители.
цитирай
5. анонимен - Егатиииии
02.09.2010 18:21
Изродииии-родители!
цитирай
6. iliada - И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ..................:(
02.09.2010 18:36
Не е приятно ,приятебче да се гледа това ,но пък е полезно за да се осъзнаем накъде сме тръгнали..........:(
цитирай
7. анонимен - Wow!
03.09.2010 01:20
Тесногръди ли сме или само така ни се струва? ;-)

\m/
//
цитирай
8. gothic - Басирам се, че повечето са правени ...
03.09.2010 01:55
Басирам се, че повечето са правени за майтапа. Сигурно, ако го видите синчето ми с тениска на Slipknot, направило метълския знак, ще си помислите същото и за мен. Обаче не е така. А истинската изродящина я видях вчера от балкона си. Срещу него има редица магазини (единият от които за еФтини парцали), а пред него - паркинг. По тротоара се зададоха две модно облечени кифли (без извинение), едната от които - с 2,5-3 годишно момченце. То, като всяко дете приклякяше на всяка крачка да се заиграе с нещо си. Фиксирайки магазина за боклуци, двете се залетяха към него и зарязаха малкото клекнало на средата на паркинга, между прибиращите се (беше около 18 часа) коли. Извиках им, но те хлътнаха в магазина. След около половин минута едната (не майката) излезе и го прибра. Ей това проявление на българска "майка" минава (според мен) по малоумие показаното на всички тези снимки, взети заедно...
цитирай
9. eien - А малоумието на бащата-съпруг, идолът Уди Алън?
03.09.2010 04:30
Приемам, че може да са за майтап /брех, какво чувство за хумор?!/, но тази в колата? И тя ли?
Текстът е провокиран от постинг на съблогер. Искам само да се замислим. Няма място за майтап и сензации.И като видим такива "смешки", да намерим верния подход за намеса /без да размахваме пръст и да крещим/, но да не сме безучастни. Най-малкото да погледнем правилно на нашия семеен подход. А ако постингът и любезните коментари, допринесат да се поразмислим - кои сме, защо сме...пак ще е нещо.
Поздрави, готик.
цитирай
10. bluebird - ...
03.09.2010 12:47
Eien здравейте,

доста внимателно четох и гледах снимките в последния ви постинг. Гласувах с не ми харесва поради следната причина - харесва ми това, че обръщате внимание на тази необятна и дълбока тема. Не искам да навлизам в разсъждения относно тези родители, защото все пак аз все още не съм родител и нямам ясна представа какво е да си родител и какво означава това.

Не харесването ми идва от това, че не бих искала да чета такива неща - да, може би ще кажете, че изказването ми е лековерно и може би несъстоятелно, но поглеждайки навсякъде около мен има толкова много тъжни, изкривени и напълно безмислени неща. Хубаво е човек да е информиран, но понякога, когато си изживял, но не и преживял някои неща просто не ти се иска да четеш и гледаш подобни неща.

Най-сърдечно и вярвам, че ме разбирате правилно. Знаете, че харесвам страшно много това, което пишете, но исках да ви напиша това. За мен е важно, когато чета нещо какво изпитвам и какво поражда в мен и бих искала ако имам възможността да го споделя с автора му! Благодаря ви най-сърдечно за разбирането ви, означава много за мен!

Пожелавам ви хубав и стремителен ден! Бъдете все така свободна в мислите си!
цитирай
11. ivesa - Здравейте,eien!
04.09.2010 09:26
Мисля,че посочените от вас родители,определено имат нужда от обучение за родителски умения.Поздрави!:)))
цитирай
12. анонимен - Idioti!
04.09.2010 09:41
SRAM za tyah! Da se otnemat prwara im!
цитирай
13. eien - Постингът е един сигнал в жълто
04.09.2010 16:20
Все още вярвам, че ние българите обичаме и държим на децата си.
цитирай
14. megg - За лицата на човека
05.09.2010 21:24
Все ми се струва, че ако си родител наужким, то си и човек наужким. А на Господ май- май винаги му се струпва повечко- с тези негови чеда... родител... Пожелавам ти светъл празник!
цитирай
15. razkazvachka - Поздравления за постинга!
06.09.2010 02:06
И пак има невежи, и сякаш никога на нищо не сме ги научавали...
И пак трябва отначало...

А утре е денят на Съединението и нека сме заедно духом!
цитирай
16. eien - Благодаря, разказвачка, но ми се иска да сме заедно духом
06.09.2010 04:22
не само в деня на Съединението, а винаги!
цитирай
17. anlov - По-рано някъде прочетох историята на Крис, която не само ме трогна, но и ме ядоса.
07.09.2010 11:38
Такива безсърдечни страшилища изобщо не трябва да се докосват до деца, камо ли пък да си позволяват да се наричат техни "бащи" и "майки"! Като не можеш да цениш дара, който Господ ти е дал, заслужаваш напълно да го загубиш (това, което законът определя като "отнемане на родителски права"). Защото травмите и деформациите в детската душа направо я разкъсват на части и подготвят за бъдещето едни обезобразени инвалиди. Във физически, в социален, морален и във всякакъв друг аспект.

Насилниците раждат насилници и е наложително това перверзно бащинство да бъде прекратявано още в своя зародиш от нашето общество.

А даже по-добре ще е да погледнем първо не от тъмната страна на нещата, ако искаме такива извращения да не ни се случват чак толкова често.

Като баща, вярвам, че всяко дете се нуждае от любящо семейство и се опитваме да създадем точно такова с моята съпруга за нашите две деца. Опитваме се да подхранваме с щастливи емоции техните преживявания и да създаваме здрави връзки с тях.

Преди време четох, че липсата на нормални взаимоотношения между родителите и децата буквално атрофират нервните връзки в оформящите се детски мозъци (имаше някакво такова изследване на двама спецове в медицината), докато, обратно - активното емоционално общуване развива тези мозъци и ги подготвя за адекватни реакции при неизбежните бъдещи предизвикателства на живота.

Иначе отхвърлянето ражда агресия, придружена със силни угризения (виждал съм го доста често при бездомните деца и сираците), или пък убива способността им да чувстват и ги превръща в апатични перверзници, неразпознаващи разликата между добро и зло. Тогава ги няма нито угризенията, нито болката... и изобщо, тогава е най-страшно. Така внук ще удуши баба си с найлонов плик, после ще скрие трупа й небрежно и ще се наспи, без да сънува кошмари.

Така че, отговорността е изцяло наша - на родителите. Докато я прехвърляме на ясли, градини, училища, на немощни баби и дядовци или на яловицата-държава, спукана ни е работата.


цитирай
18. eien - Неверятен силен финал на коментара Ви, анлов!
07.09.2010 12:00
Браво! Точно така е!
Поздрави!
цитирай
19. lamiata - А сега без никакъв хумор!
09.09.2010 08:52
В някои арабски държави родителите хвърлят децата си под минаващите коли, за да се облажат от обезщетението за смъртта или осакатяването им! Български цигани отглеждат и тренират малки момиченца за джебчилък. За "удобство" им режат палците на ръцете - да не пречат при измъкването на портмонета от джобовете. И тръгват на гурбет в обединена Европа. Не се опитвам да окачествя гореописаното с каквито и да било думи, защото ми е трудно да ги навържа. Обезчовечизацията и сатанизирането на света е процес в геометрична прогресия. Дали извънземни рептили проникват в душите ни или рептилът се излюпва в атавистичните ни мозъци е все едно...А законите понякога са толкова щадяши към уродливите деяния, че чак да му призлее на човек. Като българските. Открадналият прасе може да лежи пет години, а двоен убиец да се разхожда под гаранция и да си свирка.
цитирай
20. анонимен - Lamiata! Bravo!
09.09.2010 11:52
BRAVO!!!!
цитирай
21. cell - Поздрав !
10.09.2010 15:10
[quote=anlov]
Адмирации и от мен за посоката ,Анлов:-) Тези дни тв излъчи филм с ННолти - "Страданието" - визира се генералния проблем в тези отношения - семейство ,деца и как от ощетеното дете -липса на обич -става човекът ,ненамерил покой за душата си ,напускан от всички ,които са му ценни .Само у дома ,не в ясли ,градини ,училище - няма друго место - се научават важните неща - любов ,доверие ,уважение между хората и ако родителите показват това ,другото е "бял кахър" .Като израз на добро чувство за хумор - да !!!възприемам "фотогалерията на отрепките " ,мерси ,Елен :-)
цитирай
22. анонимен - Анлов, ламята и авторката еиен - браво!
26.09.2010 08:47
Силно!
цитирай
23. kosara2008 - ..............
07.10.2010 18:02
с т р а ш н о...........
цитирай
24. mrazekoff - Видях този материал в списанието и реших да го погледна в оригинал....
02.11.2010 11:27
Напълно съм съгласен с изказаното в постинга, но не съм съгласен в коментар, че у нас няма такива случаи - напротив - ИМА!!!!
Как да тълкувам хора сложили деца на по 3-4-5 годинки в скута си и им дали да държат волана на колата , докатоте шофират?????
Това може ли да са родители?
Как да разбирам деца - невръстни, които си играят с оръжието на родителя си и правят пакости?
Всички тези последствия са породени от неправилни, прек(стъпни действия на родителите.
Дано с времето хората станат поне малко по разумни и с по-голямо чувство за отговорност.
Поздравления за материала!
цитирай
25. silencemurmur - виж и
07.12.2010 01:11
наказани съдби
http://silencemurmur.blog.bg/regionalni/2010/10/18/nakazani-sydbi.622076

А колко майки настройват дъщерите си да кажат пред съда,
че бащата е злоупотребил с малолетната дъщеря само и само
жената да се отърве от мъжа си, гледана с неговите пари доживотно?

А как е животът на децата на улицата?
http://www.youtube.com/watch?v=VACTEOLow-M

Къде е господ? Къде е разумният човек?
Тази тема няма край преди края на човека!
цитирай
26. анонимен - dKkzOXOuobJcASX
24.05.2011 05:08
IВ’m not wrohty to be in the same forum. ROTFL
цитирай
27. анонимен - ZHIylphL
24.05.2011 14:47
Real brain power on dilspay. Thanks for that answer!
цитирай
28. анонимен - itdTZkeokx
24.05.2011 20:57
That saves me. Thanks for being so senslibe!
цитирай
29. анонимен - xZUCHGIrSlm
24.05.2011 21:04
Never seen a bteetr post! ICOCBW
цитирай
30. анонимен - ZcgysAJcCSVX
25.05.2011 13:08
DlsqWC <a href="http://bxyrtjkodzlx.com/">bxyrtjkodzlx</a>
цитирай
31. анонимен - RhDGAxxdGisEDmIxVbx
25.05.2011 13:32
ljZTxW <a href="http://mfaipmfqxbbw.com/">mfaipmfqxbbw</a>
цитирай
32. анонимен - XCywiKsfSrBMc
25.05.2011 13:55
LqKJeL <a href="http://ihiyhaslpytw.com/">ihiyhaslpytw</a>
цитирай
33. анонимен - qBPfobgMbDkwxCA
25.05.2011 17:57
tyOm80 , [url=http://tsntupgnfqpn.com/]tsntupgnfqpn[/url], [link=http://yxndthdtkqgl.com/]yxndthdtkqgl[/link], http://nhktsruxmqae.com/
цитирай
34. анонимен - MdHtzpJtuBqcLsekvH
25.05.2011 19:22
91dggd , [url=http://upmkmgsemrom.com/]upmkmgsemrom[/url], [link=http://pkwvhyssmmpm.com/]pkwvhyssmmpm[/link], http://ciddtxswcurb.com/
цитирай
35. анонимен - ESmjDMXuJKevlQro
25.05.2011 19:53
u7CcSj , [url=http://mwxuhelqmmdv.com/]mwxuhelqmmdv[/url], [link=http://dxqclfoziasa.com/]dxqclfoziasa[/link], http://vhmhmuzlelxm.com/
цитирай
36. анонимен - IIvJTCKPFnroNLYpNK
25.05.2011 19:57
Hey, good to find someone who areges with me. GMTA.
цитирай
37. анонимен - zotkUnenqajnGGU
28.05.2011 12:18
9HBjr5 <a href="http://xxnlxkfohqnk.com/">xxnlxkfohqnk</a>
цитирай
38. анонимен - NMqXWMpAOFrFMC
28.05.2011 13:59
ERivI9 <a href="http://krczruxsuzvf.com/">krczruxsuzvf</a>
цитирай
39. анонимен - bghaQCnQqusNNWS
28.05.2011 14:43
tE0YGg <a href="http://ngkqfcnozjtr.com/">ngkqfcnozjtr</a>
цитирай
40. анонимен - EmPnevzWJjKAJz
31.05.2011 17:44
SDavRv , [url=http://eoedgxcknudg.com/]eoedgxcknudg[/url], [link=http://hxqvdcjtwfhs.com/]hxqvdcjtwfhs[/link], http://ifnamihnocua.com/
цитирай
41. анонимен - IWGdErJcp
31.05.2011 18:46
8G29yI , [url=http://kluzzzosivno.com/]kluzzzosivno[/url], [link=http://wqbbxnutdxii.com/]wqbbxnutdxii[/link], http://xmxwfwtacaty.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eien
Категория: Други
Прочетен: 2775800
Постинги: 71
Коментари: 3231
Гласове: 20736